Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni146°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annnosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaFrench toast
-
1 dl
Valio Eila® maitojuomaa 3%Valio Eila® laktoositon maitojuoma 3 % maistuu pehmeän täyteläiseltä maidolta ilman makeutta. Tämä hieman rasvaisempi…
- 1 kananmuna
- 4 viipaletta leipää, kuivahtanutta briossia tai leipää
-
2½ rkl
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Suolakaramelli
- 1 dl glukoosisiirappia
- 1½ dl hienoa sokeria
-
1¼ dl
Valio Eila® maitojuomaa 3%Valio Eila® laktoositon maitojuoma 3 % maistuu pehmeän täyteläiseltä maidolta ilman makeutta. Tämä hieman rasvaisempi…
-
100 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- ½ tl suolaa
-
1½ dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Jaa resepti
Ohje
French toast
- Tee munamaito. Sekoita maitojuoma ja kananmuna kevyesti vatkaten. Lisää joukkoon halutessasi vaniljaa.
- Kanttaa leivät veitsellä näteiksi paloiksi. Pyörittele leivät munamaitoseoksessa.
- Laita pannu lämpenemään miedolle lämmölle. Lisää pannulle voita. Lämpötilan tulisi olla sellainen, jossa voi sulaa ja lähtee vaahtoamaan, mutta ei pala.
- Laita leivät pannulle. Paista kaunis väri molemmin puolin.
Suolakaramelli
- Mittaa kattilaan glukoosisiirappi. Glukoosisiirappi kannattaa mitata suoraan kattilaan siirapin tahmeuden takia.Mittaa joukkoon sokeri, maito ja voi.
- Keitä seosta miedolla lämmöllä välillä sekoittaen 146 asteeseen. Mittaa lämpötilaa mittarilla. Seos on valmista, kun se on kauniin karamellisoitunut.
- Lisää joukkoon suola ja kerma samalla vispilällä sekoittaen.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
299 kcal
Proteiini
2,9 g
Hiilihydraatti
28,2 g
Rasva
19,4 g
Tyydyttynyt rasva
11,2 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.