Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annnosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaKumina-fenkolisuola
- 1 rkl kuminaa
- 1 rkl fenkolinsiemeniä
- 1 tl korianterin siemeniä
- 1 rkl suolaa
Grillattu kuha
- 1-2 kuhaa, suomustettuna
- ripaus suolaa ja kumina-fenkolisuolaa
Tarjoiluun
- 1 sitruuna
Jaa resepti
Ohje
- Paahda kumina, korianterinsiemen ja fenkolinsiemen pannulla kevyesti.
- Jauha mausteet hienoksi morttelissa tai tehosekoittimessa ja lisää joukkoon suola.
- Esilämmitä grillin hiillos.
- Leikkaa kuha perhosleikkuulla.
- Voitele halsteri. Laita avattu kala halsteriin ja ripottele pintaan hieman suolaa.
- Grillaa kala halsterissa kuumalla hiilloksella ensin nahkapuolelta 3–5 minuuttia. Kalan väri muuttuu kypsyessä vaaleaksi.
- Viimeistele ripottelemalla kalan pintaan 1,5 rkl kumina-fenkolisuolaa. Tarjoile sitruunalohkon kanssa.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
57 kcal
Proteiini
2,4 g
Hiilihydraatti
5,3 g
Rasva
1,7 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
5,6 g
Suola
11,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.