
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h 15 min
Yhteensä
1 h 15 min
Vaikeustaso
-
Kokenut kokkaaja
- Uuni180°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annnosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 300 g naudan sisäfileetä, pihveiksi leikattuna
- 1 tl mustapippuria
- 1 tl rosépippuria
- 1 tl Dijon-sinappia
- ripaus suolaa
- 1 rkl rypsiöljyä
-
1 rkl
Valio normaalisuolaista voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 timjamin oksaa, tai rosmariinia
Pippurikermakastike
- 2 dl valkoviiniä
- 4 dl kanalientä
-
1 rkl
Valio normaalisuolaista voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
2½ dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 300 g naudan sisäfileetä, pihveiksi leikattuna
- 1 tl mustapippuria
- 1 tl rosépippuria
- 1 tl Dijon-sinappia
- ripaus suolaa
- 1 rkl rypsiöljyä
- 1 rkl Valio normaalisuolaista voita
- 2 timjamin oksaa, tai rosmariinia
Pippurikermakastike
- 2 dl valkoviiniä
- 4 dl kanalientä
- 1 rkl Valio normaalisuolaista voita
- 2½ dl Valio Keittiön kuohukermaa
Jaa resepti
Ohje
- Aloita annoksen valmistus kastikkeesta. Mittaa kattilaan valkoviini ja keitä kasaan kunnes alkuperäisestä nestemäärästä on jäljellä kolmasosa.
- Lisää joukkoon kanaliemi ja keitä kasaan niin, että nestettä on jäljellä puolet. Siirrä liemi sivuun odottamaan.
- Paahda pippureita kuumalla pannulla 1-2 minuuttia. Hienonna pippurit morttelissa.
- Voitele pihvien reunat dijon-sinapilla ja pyörittele reunat pippurirouheessa. Ripottele pihvien pinnalle kevyesti suolaa.
- Laita pannu lämpenemään pihvejä varten. Lisää pannulle öljy.
- Paista pihvejä 2–3 minuuttia per puoli kuumalla pannulla. Lisää paistamisen loppuvaiheessa 1 rkl voita pannulle. Voit myös lisätä halutessasi tuoreita yrttejä (timjami, rosmariini) tuomaan makua.
- Siirrä pihvit uunipellille. Älä pese pannua. Kypsennä pihvit loppuun uunissa 180 asteessa kunnes pihvien sisälämpötila on 52–54 astetta. Anna pihvien vetäytyä noin kymmenen minuuttia ennen tarjoilua, jotta liha pysyy mehukkaana.
- Lisää kastikkeen voi pannulle, jossa pihvit paistettiin. Kun voi on sulanut, kaada pannulle kana-valkoviinikastikepohja. Keitä 1–2 minuuttia. Lisää kastikkeen joukkoon kuohukerma ja jatka keittämistä miedolla lämmöllä.
- Maista ja mausta vielä tarpeen mukaan suolalla ja pippurilla.
- Tarjoile kastike pippuripihvien kanssa.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
130 kcal
Proteiini
0,9 g
Hiilihydraatti
1,5 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6,3 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.