Siirry sisältöön

Teemu Laurellin porkkanat rakuunatuo­re­juustolla

Rakuuna ja porkkana ovat klassinen makupari. Tässä annoksessa porkkanat saavat lisämakua herkullisesta glaseerauksesta.

Teemu Laurellin porkkanat rakuunatuorejuustolla
Teemu Laurellin porkkanat rakuunatuorejuustolla

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 4-6 naattiporkkanaa
  • 1 rkl rypsiöljyä tai mietoa oliiviöljyä
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 rkl
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • ripaus suolaa

Rakuunatuo­rejuusto

  • 1 prk (200 g)
    Valio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
    Valio Viola® e200 g maustamaton tuorejuusto laktoositon
  • 1 ruukku tuoretta rakuunaa
  • puolikkaan sitruunan mehu ja raastettu kuori
  • ripaus suolaa
  • ripaus mustapippuria
  • 4-6 naattiporkkanaa
  • 1 rkl rypsiöljyä tai mietoa oliiviöljyä
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 rkl Valio normaalisuolaista voita
  • ripaus suolaa

Rakuunatuo­rejuusto

  • 1 prk (200 g) Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 ruukku tuoretta rakuunaa
  • puolikkaan sitruunan mehu ja raastettu kuori
  • ripaus suolaa
  • ripaus mustapippuria

Ohje

  1. Pese porkkanat ja leikkaa mahdolliset naatit lyhyemmiksi. Halkaise porkkanat pitkittäin. Laita pannu esilämpenemään. Lisää pannulle öljy. Paista porkkanoita 10-15 minuuttia. Lisää paistamisen loppuvaiheessa voi ja hunaja. Kääntele porkkanoita ja paista vielä hetki.

Rakuunatuo­rejuusto

  1. Valmista rakuunatuorejuusto. Nypi rakuunasta lehdet ja hienonna veitsellä. Sekoita kaikki raaka-aineet kulhossa.
  2. Tarjoile porkkanat rakuunatuorejuuston kanssa.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 314 kcal
Proteiini 5,4 g
Hiilihydraatti 10,2 g
Rasva 26,8 g
Tyydyttynyt rasva 12,7 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1