
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 4 viipaletta maalaisleipää
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Chorizo-papupaistos
- 100 g chorizo-makkaraa
- 100 g vihreitä papuja
- 100 g pakastemaissia
- 1 valkosipulin kynsi
Uppomunat
- 4 kananmunaa
- 2 l vettä
- 1 dl väkiviinaetikkaa
- 2 tl suolaa
Lisäksi
- 1 punainen paprika
-
1 prk (125 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä tacoValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi taco on juustokastike, joka sopii erityisen hyvin texmex-ruokiin, mutta antaa…
- mustapippuria myllystä
- 4 viipaletta maalaisleipää
- 50 g Valio voita
Chorizo-papupaistos
- 100 g chorizo-makkaraa
- 100 g vihreitä papuja
- 100 g pakastemaissia
- 1 valkosipulin kynsi
Uppomunat
- 4 kananmunaa
- 2 l vettä
- 1 dl väkiviinaetikkaa
- 2 tl suolaa
Lisäksi
- 1 punainen paprika
- 1 prk (125 g) Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä taco
- mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Voitele leipäviipaleet voilla (säästä vähän voita chorizopaistokseen). Siirrä leivinaperille uunipellille ja paista rapeiksi uunissa 200 asteessa n. 10 min.
- Sulata nokare voita pannulla. Suikaloi chorizo ja pilko pavut. Lisää pannulle chorizo, pavut ja maissi. Paista kunnes saavat väriä. Nosta pannu pois liedeltä.
- Valmista uppomunat. Kiehauta vesi ja lisää siihen etikka ja suola. Anna veden poreilla kevyesti. Pyöräytä kattilaan pyörre kauhalla. Laita kananmunat yksitellen kupin kautta vesipyörteeseen. Anna kypsyä 4 - 5 min. ja nosta reikäkauhalla talouspaperin päälle.
- Leikkaa paprika ohuiksi suikaleiksi. Levitä Koskenlaskijaa uunissa paahtuneille leiville ja annostele päälle chorizo-papupaistosta sekä tuoreita paprikasuikaleita. Asettele päälle uppomuna ja rouhi pinnalle mustapippuria.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
55 kcal
Proteiini
2,4 g
Hiilihydraatti
2,5 g
Rasva
3,7 g
Tyydyttynyt rasva
1,8 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.