Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
3.75
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
hampurilaista
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 hampurilaissämpylää
- 400 g naudan jauhelihaa
- 2 rkl fajita-mausteseosta
-
1 pussi (150 g)
Valio maustettua juustoraastetta, MexicanValio Mexican style juustoraaste tuo tuulahduksen Meksikon makumaailmaa ja uutta twistiä tuttuihin ruokiin! Maustettuun juustoraasteeseen…
- 1-2 avokadoa
- 1 punasipuli
-
½ prk (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä chiliValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi chili on lempeän tulinen juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai…
- 1 dl (120 g) tomaattisalsaa
Jaa resepti
Ohje
- Paahda hampurilaissämpylät.
- Sekoita jauhelihan joukkoon fajita-mausteseos ja juustoraaste. Taputtele paksuhkoiksi pihveiksi ja paista pannulla molemmin puolin, kunnes pihvi on kypsä.
- Viipaloi avokado ja sipuli. Lämmitä Koskenlaskija Ruoka.
- Kokoa hampurilaiset: Laita pohjalle salsaa, sipulirenkaita ja avokadoa. Nosta päälle pihvi ja valuta juustokastiketta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
203 kcal
Proteiini
10,9 g
Hiilihydraatti
8,6 g
Rasva
13,6 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.