
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® meksiko tuorejuustoaValio Viola® Meksiko tuorejuusto yhdistää meksikolaisen keittiön makumaailman tuorejuuston pehmeyteen. Siinä maistuvat lime, jalapenot, tomaatti,…
- 1 pkt (400 g) naudan jauhelihaa
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 sipuli, hienonnettuna
- 3 valkosipulinkynttä, hienonnettuna
- 6 perunaa, kuutioituna
- 8 dl vettä
- 1 tlk (400 g) yrttimaustettua tomaattimurskaa
- 3 rkl tomaattipyreetä
- 2 lihaliemikuutiota
- 2 tl sokeria
- 1 tlk kidneypapuja suolaliemessä
- 1 tlk (285 g) maissia
Lisäksi
- tuoretta korianteria tai lehtipersiljaa
- maissilastuja
- 1 rasia (200 g) Valio Viola® meksiko tuorejuustoa
- 1 pkt (400 g) naudan jauhelihaa
- 1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
- 1 sipuli, hienonnettuna
- 3 valkosipulinkynttä, hienonnettuna
- 6 perunaa, kuutioituna
- 8 dl vettä
- 1 tlk (400 g) yrttimaustettua tomaattimurskaa
- 3 rkl tomaattipyreetä
- 2 lihaliemikuutiota
- 2 tl sokeria
- 1 tlk kidneypapuja suolaliemessä
- 1 tlk (285 g) maissia
Lisäksi
- tuoretta korianteria tai lehtipersiljaa
- maissilastuja
Jaa resepti
Ohje
- Ota tuorejuusto huoneenlämpöön. Ruskista jauheliha kattilassa rasvassa. Lisää sipulit ja kuullota hetki.
- Lisää perunat, vesi, tomaattimurska ja -pyree kattilaan. Mausta liemikuutiolla ja sokerilla. Kuumenna ja anna kiehua noin 15 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä.
- Lisää keittoon valutetut ja huudellut pavut ja maissit. Lisää tuorejuusto nokareina. Kuumenna keittoa keskilämmöllä, kunnes tuorejuusto on sulanut ja keitto on höyryävän kuumaan.
- Viimeistele keitto yrtillä. Lisää halutessasi annosten pinnalle nachoja ja tarjoa keitto limen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
100 kcal
Proteiini
5,4 g
Hiilihydraatti
9,6 g
Rasva
3,8 g
Tyydyttynyt rasva
1,6 g
Ravintokuitu
2,6 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta korianteria
- maissilastuja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.