Valmistusaika
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.41
tähteä viidestä
22 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 700 g kirjolohifileetä
- ½ tl suolaa
- 1½ dl salsakastiketta
-
1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä chiliValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi chili on lempeän tulinen juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai…
- 50 g nachoja
- 0 kg tuoretta korianteria
Jaa resepti
Ohje
- Nosta filee nahkapuoli alaspäin uunivuokaan. Pyyhi pinta talouspaperilla. Mausta suolalla.
- Levitä pinnalle salsakastike. Lusikoi päälle Koskenlaskija. Ripottele pinnalle kämmenen pohjassa murennetut nachokset.
- Kypsennä uunin keskiosassa 200 asteessa n. 30 min. Kypsymisaika riippuu kalafileen paksuudesta.
- Viimeistele korianterilla. Tarjoa salaatin ja keitetyn riisin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
171 kcal
Proteiini
12,5 g
Hiilihydraatti
3,8 g
Rasva
11,7 g
Tyydyttynyt rasva
4,3 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta korianteria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.