
Valmistusaika
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 700 g kirjolohifileetä
- ½ tl suolaa
- 1½ dl salsakastiketta
-
1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä chiliValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi chili on lempeän tulinen juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai…
- 50 g nachoja
- tuoretta korianteria
- 700 g kirjolohifileetä
- ½ tl suolaa
- 1½ dl salsakastiketta
- 1 prk (250 g) Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä chili
- 50 g nachoja
- tuoretta korianteria
Jaa resepti
Ohje
- Nosta filee nahkapuoli alaspäin uunivuokaan. Pyyhi pinta talouspaperilla. Mausta suolalla.
- Levitä pinnalle salsakastike. Lusikoi päälle Koskenlaskija. Ripottele pinnalle kämmenen pohjassa murennetut nachokset.
- Kypsennä uunin keskiosassa 200 asteessa n. 30 min. Kypsymisaika riippuu kalafileen paksuudesta.
- Viimeistele korianterilla. Tarjoa salaatin ja keitetyn riisin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
171 kcal
Proteiini
12,5 g
Hiilihydraatti
3,8 g
Rasva
11,7 g
Tyydyttynyt rasva
4,3 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta korianteria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.