Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
3
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 200 g vihreitä papuja
- 250 g varhaiskaalia
- 100 g porkkanaa
- 200 g kirsikkatomaatteja
- 1 ruukku thaibasilikaa
-
1 pkt (240 g)
Gold&Green® Nyhtökaura® MaustamatontaTäysin kasvipohjainen ja gluteeniton Gold&Green® Nyhtökaura® Maustamaton sopii monen lautaselle ja jokaisen aterian sydämeen, kotiruokasuosikeista…
- 2 rkl kookosöljyä
Kastike
- 1 punainen chilipalko
- 1 valkosipulin kynsi
- ½ dl maapähkinöitä
- 1 rkl sokeria
- 1½ rkl kalakastiketta
- 1½ limen mehu ja raastettu kuori
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin kastike. Hienonna chili ja valkosipuli. Sekoita loput kastikkeen aineet joukkoon. Soseuta kastike sauvasekoittimella.
- Paloittele ja kiehauta pavut 3 min. Jäähdytä esim. kylmässä vedessä.
- Leikkaa varhaiskaali ohuiksi suikaleiksi. Raasta porkkana raastimen karkealla terällä. Puolita kirsikkatomaatit. Yhdistä kasvikset, thaibasilika ja kastike.
- Ruskista nyhtökaura öljyssä, lisää salaatin joukkoon juuri ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
107 kcal
Proteiini
6,9 g
Hiilihydraatti
6,6 g
Rasva
4,9 g
Tyydyttynyt rasva
2,5 g
Ravintokuitu
2,8 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.