
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 750 g broilerin rintafileetä
-
2-3 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Marinadi
- ½ dl tuoretta korianteria
- 4 valkosipulinkynttä
- 1 punainen chilipalko
-
2 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- 1 tl suolaa
- ¼ tl jauhettua mustapippuria
- ½ tl juustokuminaa
- ½ tl currya
- ¼ tl chilijauhetta
- 2 rkl inkivääritahnaa
- 2 tl sitruunamehua
Minttujogurtti
-
2 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- 2 rkl tuoretta minttua hienonnettuna
- ripaus suolaa
- ripaus sokeria
- 2 tl sitruunamehua
- 750 g broilerin rintafileetä
- 2-3 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
Marinadi
- ½ dl tuoretta korianteria
- 4 valkosipulinkynttä
- 1 punainen chilipalko
- 2 dl Valio turkkilaista jogurttia
- 1 tl suolaa
- ¼ tl jauhettua mustapippuria
- ½ tl juustokuminaa
- ½ tl currya
- ¼ tl chilijauhetta
- 2 rkl inkivääritahnaa
- 2 tl sitruunamehua
Minttujogurtti
- 2 dl Valio turkkilaista jogurttia
- 2 rkl tuoretta minttua hienonnettuna
- ripaus suolaa
- ripaus sokeria
- 2 tl sitruunamehua
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna valkosipulin kynnet, chili ja korianteri. Sekoita kaikki marinadin ainekset.
- Leikkaa broilerinrintafileet isoiksi paloiksi ja laita marinadiin. Anna maustua jääkaapissa vähintään 4 t.
- Nosta broilerinpalat marinadista leivinpaperille uunipellille ja paista niitä 175 asteessa n. 20 min. Voitele palat Oivariini rasvalla ja jatka paistamista vielä 250 asteessa niin, että pinta saa kauniin ruskean värin.
- Sekoita Minttujogurtin ainekset broilerin kypsyessä uunissa.
- Tarjoile basmatiriisin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
133 kcal
Proteiini
10,6 g
Hiilihydraatti
3 g
Rasva
8,5 g
Tyydyttynyt rasva
2,7 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- sokeria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.