Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 keitetty (10 min) kananmuna
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 rkl sinappia
- 400 g (8 dl) kuorittuja katkarapuja, MSC-sertifioitu sulatettuna
- ½ dl hienonnettua tilliä
- ½ dl hienonnettua ruohosipulia
- 1-2 rkl sitruunamehua
- ripaus rouhittua mustapippuria
- 4 viipaletta paahtoleipää
-
30 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Koristeluun
- 0 kg tuoretta tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja hienonna kanamuna suurehkossa kulhossa. Lisää Crème fraiche, sinappi, valutetut katkaravut, hienonnetut yrtit ja mausteet. Sekoita tasaiseksi.
- Paahda leipäviipaleet ja voitele voilla. Jaa rapuseos leiville. Koristele tillinoksilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
154 kcal
Proteiini
9,9 g
Hiilihydraatti
5,4 g
Rasva
10,3 g
Tyydyttynyt rasva
5,6 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- rouhittua mustapippuria
- tuoretta tilliä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.