Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3.67
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 270 g tofua, esim. Jalotofu maustamaton
- 3 vartta kevätsipulia
- 1 ruukku hienonnettua tilliä
- 1 dl vegaanista majoneesia
-
½ dl
Oddlygood® Dream Fraiche soy tuotettaOddlygood® Dream Fraiche soy natural on unelmiesi täyteläinen kumppani keittiössä, jota voit käyttää kuin crème…
- ½ tl rouhittua mustapippuria
- ½ tl suolaa
- 1 lime
- 50 g vegaanista mätiä
Koristeluun
- 0 kg tilliä
- 0 kg vegaanista mätiä
Jaa resepti
Ohje
- Kuivaa tofu talouspaperilla painellen. Murenna se käsin kulhoon.
- Hienonna tilli ja kevätsipuli varsineen.
- Yhdistä tofumuruun vegaaninen majoneesi ja fraiche, tilli, sipuli ja mausteet.
- Raasta joukkoon pestyn limen kuori. Halkaise lime ja purista myös sen mehu seokseen.
- Lisää lopuksi vegaaninen mäti.
- Anna maustua jääkaapissa n. 1 h.
- Tarjoa tofuskagen esim. saaristolaisleivällä, uusien perunoiden tai blinien kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
145 kcal
Proteiini
3,9 g
Hiilihydraatti
1,9 g
Rasva
13,2 g
Tyydyttynyt rasva
1,8 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tilliä
- vegaanista mätiä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.