Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g pastaa
Kastike
- 1 iso sipuli
- 3 valkosipulin kynttä
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 2 tlk (à 400 g) tomaattimurskaa
- 2 rkl sokeria
- 0 kg suolaa
- ½ tl rouhittua mustapippuria
- 2 dl hienonnettua tuoretta basilikaa
-
2 dl
Valio Keittiön ruokakermaa 15 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Tarjoiluun
- 0 kg parmesaania raastettuna
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota ne Oivariini rasvassa paksupohjaisessa kattilassa.
- Lisää kattilaan tomaattimurska, sokeri, suola ja mustapippuri. Keitä seosta hiljalleen kannen alla n. 20 min. Lisää lopuksi basilika ja ruokakerma. Kuumenna kiehuvaksi.
- Tarjoile keitetyn pastan ja raastetun Forte juuston kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
125 kcal
Proteiini
2,8 g
Hiilihydraatti
18,6 g
Rasva
3,8 g
Tyydyttynyt rasva
1,5 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- parmesaania
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.