Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
8 min
Yhteensä
28 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni250°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
palaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 patonki
- ½ tlk (à 400 g) yrttimaustettua tomaattimurskaa
- 1 dl kivettömiä oliiveja
- 1 valkosipulin kynsi
- 0 kg suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 0 kg oreganoa
-
1 pussi (150 g)
Valio pizzajuusto raastettaValmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
Voit kokeilla myös:- 1 pussi (150 g) Valio mozzarella raastetta
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa patonki vinoittain viipaleiksi ja lado leivinpaperille pellille
- Valuta tomaattimurska (korvaa tomaattimurska halutessasi tuoreilla tomaateilla: kalttaa ja kuori tomaatit sekä poista siemenet ja kuutioi hedelmäliha) ja lisää joukkoon karkeasti hienonnetut oliivit. Mausta seos ja levitä patonkiviipaleille. Ripota päälle juustoraaste.
- Kuorruta 250 asteessa n. 8 min. Tarjoa heti esim. salaattien tai sosekeittojen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 201 kcalProteiini 9,2 gHiilihydraatti 23,8 gRasva 7 gTyydyttynyt rasva 3,4 gRavintokuitu 2,2 gSuola 1 gTiedot ovat suuntaa antavia.HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:- suolaa
- mustapippuria myllystä
- oreganoa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.