Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (100 g) sipuli
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1-2 valkosipulin kynttä
- 1 tlk (500 g) paseerattua tomaattia
- 1-2 dl vettä
- 1 puolikas liha-juuresliemikuutiota
- 1 tl sokeria
Tarjoiluun
- 0 kg keitettyä pastaa
- 0 kg tuoretta basilikaa
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna sipulit. Kuullota sipuleita voissa miedolla lämmöllä kattilassa, kunnes pehmiää. Lisää paseerattu tomaattisäilyke, vesi, liemikuution puolikas ja sokeri.
- Anna kiehua hiljaa kannen alla 10 - 15 min. Lisää tarvittaessa vettä, jos kastike sakenee liikaa.
- Tarjoa keitetyn pastan kanssa. Koristele annokset basilikalla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
90 kcal
Proteiini
0,7 g
Hiilihydraatti
4,9 g
Rasva
7,2 g
Tyydyttynyt rasva
4,1 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- keitettyä pastaa
- tuoretta basilikaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.