Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.33
tähteä viidestä
6 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 450 g marinoimattomia broilerin fileesuikaleita
-
2 tl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 tl suolaa
- 1 tl sitruunapippuria
- 1 (200 g) iso sipuli
- 400 g (4 dl) tomaattimurskaa
- 1 tlk (380/225 g) punaisia kidneypapuja
-
1 prk (2 dl)
Valio ruokakermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 rkl fariinisokeria tai hunajaa
- 2 rkl tuoretta korianteria, basilikaa tai persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Ruskista broilerisuikaleet rasvassa. Mausta.
- Lisää sipuli lohkoina, anna sen kuullottua hetkisen.
- Lisää tomaattimurska ja siivilässä valutetut pavut. Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää ruokakerma ja fariinisokeri. Kuumenna.
- Viimeistele hienonnetulla yrtillä.
- Tarjoa riisin tai perunoiden kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
126 kcal
Proteiini
11,1 g
Hiilihydraatti
10,2 g
Rasva
3,5 g
Tyydyttynyt rasva
1,5 g
Ravintokuitu
4,3 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.