Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Tonnikala-que­sadillat

Quesadilla on maistuva pikkuruoka, jonka täytteitä voi helposti varioida makunsa mukaan. Juusto on kuitenkin Quesadillan ydin, sillä se antaa mehevyyttä ja pitää täytteen siististi rieskojen tai tortillojen välissä.

Tonnikala-quesadillat
Tonnikala-quesadillat

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 pkt (300 g/6 ) pyöreitä rieskoja, esim. Lapin rilla

Täyte

  • 1 tlk (200/150 g) tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
  • 1 (100 g) omena
  • 1 prk (200 g)
    Rasvaton ja laktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi…
    Valio raejuusto 200 g rasvaton laktoositon
  • 2 tl punaista pestoa
  • 2 rkl
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön kreikkalainen jogurtti 400 g laktoositon
  • 1 tl sokeria
  • 12 viipaletta (135 g)
    Valio Oltermanni® on Suomen suosituin kermajuusto, joka on etenkin lapsiperheiden mieleen. Se on murukoloinen juusto,…
    Valio Oltermanni® e300 g viipale
  • 1 pkt (300 g/6 ) pyöreitä rieskoja, esim. Lapin rilla

Täyte

  • 1 tlk (200/150 g) tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
  • 1 (100 g) omena
  • 1 prk (200 g) Valio raejuustoa
  • 2 tl punaista pestoa
  • 2 rkl Valio Keittiön kreikkalaista jogurttia
  • 1 tl sokeria
  • 12 viipaletta (135 g) Valio Oltermanni® viipaletta

Ohje

  1. Valuta tonnikala siivilässä.
  2. Kuori omena ja poista siemenkota. Leikkaa pieniksi kuutioiksi.
  3. Hienonna tonnikala kulhossa haarukalla. Lisää omenakuutiot, raejuusto, pesto, jogurtti ja sokeri. Sekoita.
  4. Aseta 3 rieskaa työlaudalle. Laita jokaiselle rieskalle 4 juustoviipaletta. Lusikoi juuston päälle tonnikalaseos.
  5. Nosta kunkin rieskan päälle toinen rieska. Taputtele päältä kädellä, jotta täyte tiivistyy hiukan.
  6. Kuumenna pinnoitettu paistinpannu keittämällä siinä vettä hetkisen. Kaada vesi pois ja kuivaa pannu talouspaperilla.
  7. Nosta quesadilla pannulle. Painele lastalla. Alenna levyn lämpö puoleen (esim. 6 --> 3). Paista 2 - 3 min. Käännä lastalla.
  8. Paista toiselta puolelta vielä n. 2 min.
  9. Leikkaa saksilla 4 osaan. Tarjoa salaatin kera.

Vinkki

Rieskojen tilalla voit käyttää vehnätortilloja.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 195 kcal
Proteiini 13,1 g
Hiilihydraatti 18,9 g
Rasva 6,8 g
Tyydyttynyt rasva 3,5 g
Ravintokuitu 1,9 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1