Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
50 min
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
4.75
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaKermaviilivoitaikina
-
150 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 5 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön kermaviiliäValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Täyte
- 1 kg sipulia
-
30 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 3-4 valkosipulin kynttä
- 2 punaista paprikaa
- 1 rkl sitruunapippuria
- 1 tl basilikaa
- 1 dl hienonnettua tilliä
- 2 tlk (à 200/150 g) tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
-
150 g
Valio Oltermanni® juustoa raastettunaValio Oltermanni® on Suomen suosituin kermajuusto, joka on etenkin lapsiperheiden mieleen. Se on murukoloinen juusto,…
Voiteluun
- 0 kg kananmunaa
Jaa resepti
Ohje
- Vuoraa irtopohjavuoan pohja (Ø 25 cm) leivinpaperilla ja voitele reunat.
- Sekoita pehmeään voihin jauho-leivinjauheseos. Lisää kermaviili. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi.
- Erota taikinasta reilu 1/4 kanneksi. Vuoraa lopulla taikinalla irtopohjavuoan pohja ja reunat 3/4 korkeudelle.
- Siirrä vuoka ja kannen taikina jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi
- Hienonna sipulit ja hauduta ne voissa paistokasarissa tai padassa pehmeiksi. Lisää paistamisen loppuvaiheessa hienonnetut valkosipulit ja pieniksi kuutioidut paprikat. Mausta seos.
- Valuta tonnikala. Sekoita jäähtyneeseen sipuliseokseen.
- Tarkista maku, lisää suolaa halutessasi. Lisää juustoraaste. Sekoita.
- Kaada täyte vuokaan. Kauli lopusta taikinasta kansi ja nosta päälle. Sulje reunat. Sivele kansi munalla. Pistele haarukalla.
- Paista 175 asteessa n. 50 min. Tarjoa piirasta jäähtyneenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
155 kcal
Proteiini
6,5 g
Hiilihydraatti
12,5 g
Rasva
8,4 g
Tyydyttynyt rasva
4,7 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kananmunaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.