Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 5 halkaistua ruisleipästä
Tonnikalatäyte
- 1 tlk (200/150 g) tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoaValio Viola® kevyt aurinkokuivattu tomaatti on helppo tapa tuoda auringon kypsyttämien tomaattien lempeä, makea ja…
- 2 rkl ketsuppia
- ½ dl tilliä hienonnettuna
Väliin
- 0 kg salaatinlehtiä, tomaattiviipaleita
Jaa resepti
Ohje
- Valuta tonnikala. Notkista tuorejuusto sekoittamalla. Sekoita täytteen ainekset keskenään
- Jaa täyte leiville. Lisää salaatinlehdet ja tomaattiviipaleet alapuolikkaille. Paina toiset leipäviipaleet päälle.
- Kääri kelmuun, jos otat leivät evääksi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
172 kcal
Proteiini
11,2 g
Hiilihydraatti
17 g
Rasva
5,7 g
Tyydyttynyt rasva
3,1 g
Ravintokuitu
3,2 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- salaatinlehtiä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.