
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 9 lasagnelevyä
Pinaattikastike
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 dl vehnäjauhoja
-
1 l
Valio Hyvä suomalainen Arki® maitojuomaaValio Hyvä suomalainen Arki® Eila® kevytmaitojuoma on suomalaisesta tuoreesta maidosta valmistettua raikkaan makuista ja hyvää…
- 150 g pakastepinaattia
-
½ pussi (à 170 g)
Valio Arki® juustoraastettaHyvä suomalainen Arki® juustoraaste on mukavan mieto raaste arkiruoanlaittoon. Sen lempeä maku maistuu koko perheelle.…
- 1 tl suolaa
- mustapippuria myllystä
Tonnikalatäyte
- 1 pala (100 g) purjoa suikaleina
- 2 prk (à 200/150 g) tonnikalaa öljyssä, MSC-sertifioitu
Pinnalle
-
½ pussi (à 170 g)
Valio Arki® juustoraastettaHyvä suomalainen Arki® juustoraaste on mukavan mieto raaste arkiruoanlaittoon. Sen lempeä maku maistuu koko perheelle.…
- 9 lasagnelevyä
Pinaattikastike
- 50 g Valio voita
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 l Valio Hyvä suomalainen Arki® maitojuomaa
- 150 g pakastepinaattia
- ½ pussi (à 170 g) Valio Arki® juustoraastetta
- 1 tl suolaa
- mustapippuria myllystä
Tonnikalatäyte
- 1 pala (100 g) purjoa suikaleina
- 2 prk (à 200/150 g) tonnikalaa öljyssä, MSC-sertifioitu
Pinnalle
- ½ pussi (à 170 g) Valio Arki® juustoraastetta
Jaa resepti
Ohje
- Aloita valmistamalla kastike ja täyte. Sulata voi kattilassa, lisää jauhot ja sekoita. Kaada maito parissa erässä kattilaan sekoittaen. Keitä 2 - 3 min, kunnes kastike sakenee.
- Lisää kastikkeeseen pinaatti ja juustoraaste. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Kuullota pannulla purjo ja tonnikala öljyineen.
- Kokoa uunivuokaan kerroksittain lasagnelevyjä, pinaattikastiketta sekä tonnikalatäytettä. Jätä päällimmäiseksi pinaattikastiketta ja ripottele sen päälle juustoraaste.
- Paista uunin keskitasolla 200 asteessa 40 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
141 kcal
Proteiini
10,5 g
Hiilihydraatti
9,1 g
Rasva
6,8 g
Tyydyttynyt rasva
3,2 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.