Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
3
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 35 maissilastuja pyöreitä
Tonnikalatahna
- 1 tlk (185/150 g) tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
- 1 avokado
- 1 tlk (227/135 g) ananaspaloja
- 50 g purjoa
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 rkl tomaattiketsuppia
- 2 rkl limetin mehua
- ½ tl suolaa
- 1 tl ruokokidesokeria
Koristeluun
- 0 kg tuoretta korianteria
Jaa resepti
Ohje
- Valuta tonnikala ja ananakset. Kuutioi avokado. Yhdistä joukkoon purjo. Mausta crème fraîche ja sekoita joukkoon.
- Levitä maissilastut vadille ja lusikoi tonnikalatahnaa päälle. Koristele tuoreella korianterilla.
- Tarjoa alkujuoman kanssa tai pikkusuupalana illanistujaisissa
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
170 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatti
11,1 g
Rasva
10,9 g
Tyydyttynyt rasva
3,7 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta korianteria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.