Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Tonnikalapasta uunissa

Tonnikalapastavuoka on arkiruokaa parhaimmillaan. Kerrostele ainekset vuokaan ja anna uunin hoitaa loput. Helppoa ja herkullista!

Tonnikalapasta uunissa
Tonnikalapasta uunissa

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Mittaa pasta raakana uunivuokaan (n. 20 x 30 cm). Lisää vuokaan tonnikala öljyineen sekä huuhdellut pinaatin lehdet.
  2. Kaada vuokaan kastike. Lisää vesi kastikepurkkiin ja huuhtele purkki puhtaaksi. Kaada vesi vuokaan.
  3. Nostele raaka-aineet kevyesti sekaisin ja lusikoi pinnalle Koskenlaskija.
  4. Paista uunissa 200 asteessa n. 40 min. Aluksi kannen tai folion alla ja paiston lopussa ilman kantta. Anna tekeytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 154 kcal
Proteiini 8,3 g
Hiilihydraatti 16,3 g
Rasva 6 g
Tyydyttynyt rasva 2,8 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search