Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni175°C
Arvostele
4.86
tähteä viidestä
7 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
torttupohja
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 kananmunaa
- ¾ dl sokeria
- ½ dl vehnäjauhoja
- ½ dl perunajauhoja
- ½ tl leivinjauhetta
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi
- Lisää siivilän läpi jauho-leivinjauheseos. Sekoita varoen.
- Kaada taikina pinnoitettuun, voideltuun torttu- tai kakkuvuokaan (sisäosan Ø n. 25 cm).
- Paista uunissa 175 asteessa n. 15 min tai kunnes kakkupohja on kypsä. Kumoa hiukan jäähtyneenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
254 kcal
Proteiini
6,8 g
Hiilihydraatti
46,5 g
Rasva
4,1 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.