Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Tryffeliperunat

Valmista simppelit tikkuperunat uunissa. Mausta tryffeliöljyllä ja kruunaa ennen tarjoilua tuoreilla yrteillä ja maukkaalla juustolla. Tryffeliperunat sopivat lisukkeeksi tai sellaisenaan naposteltavaksi.

Tryffeliperunat
Tryffeliperunat

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 500 g perunoita
  • 2 rkl tryffeliöljyä
  • 1 tl sormisuolaa

Lisäksi


Ohje

  1. Pese perunat ja leikkaa tikkuperunoiksi uunipellille leivinpaperin päälle.
  2. Pirskota pinnalle tryffeliöljy ja sormisuola.
  3. Paista uunissa kiertoilmatoiminnolla 225 asteessa n. 30 min.
  4. Viimeistele valmiit perunat lehtipersiljalla ja hienoksi raastetulla juustolla. Saat juustosta hienoa pienirakeista raastetta pakastamalla palan juustoa ja raastamalla sen jäisenä raastimen pienellä terällä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 105 kcal
Proteiini 1,5 g
Hiilihydraatti 12,3 g
Rasva 5,2 g
Tyydyttynyt rasva 0,8 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • Valio Keisarinna® juustoa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Katso myös

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search