
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 500 g perunoita
- 2 rkl tryffeliöljyä
- 1 tl sormisuolaa
Lisäksi
- 2 rkl tuoretta lehtipersiljaa
-
Valio Keisarinna® juustoa raastettunaValio Keisarinna® on ainoa lajissaan: pitkään kypsytetty, puolikova herkuttelujuusto, jonka maussa on samaa hienostunutta karamellimaisuutta…
- 500 g perunoita
- 2 rkl tryffeliöljyä
- 1 tl sormisuolaa
Lisäksi
- 2 rkl tuoretta lehtipersiljaa
- Valio Keisarinna® juustoa raastettuna
Jaa resepti
Ohje
- Pese perunat ja leikkaa tikkuperunoiksi uunipellille leivinpaperin päälle.
- Pirskota pinnalle tryffeliöljy ja sormisuola.
- Paista uunissa kiertoilmatoiminnolla 225 asteessa n. 30 min.
- Viimeistele valmiit perunat lehtipersiljalla ja hienoksi raastetulla juustolla. Saat juustosta hienoa pienirakeista raastetta pakastamalla palan juustoa ja raastamalla sen jäisenä raastimen pienellä terällä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
105 kcal
Proteiini
1,5 g
Hiilihydraatti
12,3 g
Rasva
5,2 g
Tyydyttynyt rasva
0,8 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Keisarinna® juustoa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.