Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Tulinen lohiseljanka

Seljanka kuuluu venäläisen keittiön klassikoihin. Tämä lohiseljanka kätkee liemeen makeaa tulisuutta. Sitruunasmetana viimeistelee maut.

Tulinen lohiseljanka
Tulinen lohiseljanka

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 4 kiinteää perunaa
  • 2 porkkanaa
  • 100 g tuoretta fenkolia
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 6 dl vettä
  • 1 prk (2,5 dl)
    Laktoositon Valio Keittiön ruokakerma sweet chili sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
    Valio Keittiön ruokakerma 2,5 dl sweet chili UHT laktoositon
  • 1 tl suolaa
  • 15 mustapippuria
  • 3 laakerinlehteä
  • 500 g lohifileetä
  • 2 rkl hienonnettua tilliä
  • 1½ rkl kapriksia

Lisäksi

  • 1 prk (120 g)
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön smetana 120 g laktoositon
  • ½ sitruunan mehu ja raastettu kuori
  • 4 kiinteää perunaa
  • 2 porkkanaa
  • 100 g tuoretta fenkolia
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
  • 6 dl vettä
  • 1 prk (2,5 dl) Valio ruokakermaa sweet chili
  • 1 tl suolaa
  • 15 mustapippuria
  • 3 laakerinlehteä
  • 500 g lohifileetä
  • 2 rkl hienonnettua tilliä
  • 1½ rkl kapriksia

Lisäksi

  • 1 prk (120 g) Valio Keittiön smetanaa
  • ½ sitruunan mehu ja raastettu kuori

Ohje

  1. Kuori ja pilko kasvikset. Kuullota kasvikset Oivariini rasvassa kattilassa.
  2. Lisää vesi, ruokakerma ja kuivamausteet. Anna kiehua n. 15 min.
  3. Poista lohesta mahdolliset ruodot ja nahka. Kuutioi kala ja lisää keittoon. Hauduta kypsäksi.
  4. Mausta lopuksi tuoreella tillillä sekä kapriksilla.
  5. Sekoita smetanaan sitruunan mehu sekä raastettu kuori. Tarjoile sitruunasmetanaa keiton kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 108 kcal
Proteiini 5,3 g
Hiilihydraatti 3,6 g
Rasva 7,9 g
Tyydyttynyt rasva 2,9 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1