Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Tulinen porkkanakeitto

Lämmittävän tulinen porkkanakeitto on ihana lounasruoka ja maistuu kylminä talvipäivinä.

Tulinen porkkanakeitto
Tulinen porkkanakeitto

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 l vettä
  • 600 g porkkanaviipaleita (tuoreita tai pakaste)
  • 100 g purjoa
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 1 prk (2 dl)
    Valio Keittiön ruokakermaa 15%
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön ruokakerma 15 % 2 dl UHT laktoositon
  • 1 tl kirveliä
  • 1-2 rkl sambal oelekia
  • ½ dl tuoretta persiljaa kirveliä

Ohje

  1. Keitä porkkanaviipaleet ja huuhdottu, viipaloitu purjo kypsäksi kasvisliemessä
  2. Soseuta esim. sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa. Lisää kerma ja mausteet. Kiehauta.
  3. Viimeistele hienonnetulla persiljalla tai kirvelillä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 33 kcal
Proteiini 0,5 g
Hiilihydraatti 3,2 g
Rasva 1,8 g
Tyydyttynyt rasva 1 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search