Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.63
tähteä viidestä
8 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 tlk (à 400 g) tomaattimurskaa
- 2 dl vettä
- 1 kasvisliemikuutio
- 2 viipaletta vaaleaa paahtoleipää
- 4 valkosipulin kynttä
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® kevyt paprika-chili tuorejuustoValio Viola® kevyt paprika-chili tuo pientä potkua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää tuorejuustoa leivälle…
- ½ rkl oreganoa
- 0 kg makeaa chilikastiketta maun mukaan
Pinnalle
- 0 kg krutonkeja
Jaa resepti
Ohje
- Kaada tomaattimurska kattilaan. Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää liemikuutio.
- Poista leivistä kuoret ja murenna leivät kattilaan. Lisää paloitellut valkosipulin kynnet. Anna kiehua hiljalleen kannen alla n. 15 min.
- Sekoita joukkoon tuorejuusto sekä oregano ja mausta sopivan tuliseksi chilikastikkeella. Soseuta sauvasekoittimella, jos haluat. Tarkista suola
- Tarjoa paahdettujen leipäkuutioiden eli krutonkien kanssa
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
59 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatti
6,3 g
Rasva
2,6 g
Tyydyttynyt rasva
1,4 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- makeaa chilikastiketta
- krutonkeja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.