Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni250°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
uunipellillinen
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- ½ dl rypsiöljyä
- n. 100 g (1,66 dl) maissin jyviä
- ¼-½ tl suolaa
-
1 pussi (150 g)
Valio maustettua juustoraastetta, MexicanValio Mexican style juustoraaste tuo tuulahduksen Meksikon makumaailmaa ja uutta twistiä tuttuihin ruokiin! Maustettuun juustoraasteeseen…
Jaa resepti
Ohje
- Valmista popcornin jyvät suuressa kannellisessa kattilassa. Kaada öljy kattilan pohjalle, lisää jyvät. Laita kansi kattilan päälle. Kuumenna liedellä kattilaa heilutellen, kunnes kaikki jyvät ovat poksahtaneet auki. Älä avaa kantta kesken kuumennuksen. Mausta suolalla. (Voit halutessasi käyttää myös mikropopcorneja. Valmista ne pakkauksen ohjeen mukaan.)
- Levitä popcornit leivinpaperille uunipellille. Ripottele päälle juustoraaste.
- Paahda uunissa grillivastuksen alla 250 asteessa n. 3 min, kunnes juusto on sulanut. Anna jäähtyä.
- Tarjoile pikkusuolaisena illanistujaisissa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
352 kcal
Proteiini
13,6 g
Hiilihydraatti
9 g
Rasva
28,7 g
Tyydyttynyt rasva
8,5 g
Ravintokuitu
2,5 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.