Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.38
tähteä viidestä
8 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
palaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
150 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 150 g taloussuklaata
- 175 g tummia täytekeksejä
- 4 kananmunaa
- 2½ dl sokeria
- 4 dl vehnäjauhoja
- 1 dl kaakaojauhetta
- 1 tl leivinjauhetta
Täyte
-
1 prk (à 200 g)
Valio kinuskikreemiäTäyteläinen ja ihanan makea Valio kinuskikreemi vie kielen mennessään! Käyttövalmis ja paistonkestävä kreemi on herkullinen…
- 50 g taloussuklaata
-
1 prk (2 dl)
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Jaa resepti
Ohje
- Sulata voi ja paloiteltu suklaa keskiteholla kattilassa samalla sekoitellen. Kun suklaa on sulanut, siirrä kattila pois liedeltä.
- Levitä leivinpaperi n. 22 x 32 cm:n kokoiseen uunivuokaan.
- Rouhi täytekeksit veitsellä.
- Erottele munista valkuaiset ja keltuaiset. Vatkaa valkuaisia ja lisää sokeri vähitellen joukkoon. Vaahdota kunnes vaahto on jämäkkää.
- Sekoita vehnäjauho reilu 2/3 keksirouheesta (loput tulee pinnalle), siivilöity kaakao ja leivinjauhe kulhossa.
- Sekoita keltuaiset suklaa-voisulaan.
- Lisää suklaaseos ja valkuaisvaahto muutamassa erässä jauhoseokseen nuolijalla sekoitellen.
- Kaada taikina vuokaan. Ripottele päälle loppu keksirouhe.
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 20 min. Kakun sisus saa jäädä kosteaksi.
Täyte
- Laita kreemi ja paloiteltu suklaa kattilaan (voit käyttää samaa kattilaa, kun aiemmin). Kuumenna sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut. Jäähdytä seos jääkaappilämpötilaan.
- Vaahdota kerma napakaksi vaahdoksi. Yhdistä kermavaahto ja kinuskisuklaa puolihuolimattomasti, jotta vaahto jää raidalliseksi.
- Tarjoa vaahto keksikakkupalojen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
373 kcal
Proteiini
5,4 g
Hiilihydraatti
42,5 g
Rasva
19,8 g
Tyydyttynyt rasva
10,4 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.