Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
3
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 3 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- ¼ tl suolaa
-
1 dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 2½ rkl vettä
Täyte
- 400 g tuoretta, vihreää parsaa
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
-
2 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 kananmuna
- ½-1 tl raastettua sitruunankuorta
- ripaus jauhettua valkopippuria
-
½ pussia (à 150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita pohjan kuivat aineet kulhossa. Lisää Oivariini ja vesi. Sekoita tasaiseksi.
- Painele taikina piirakkavuoan (20 x 28 cm) pohjalle ja reunoille.
- Käsittele parsat: leikkaa tai napsauta kovat kantaosat pois. Kuori parsat nupun alapuolelta tyveen asti. Paloittele n. 3 cm:n pituisiksi paloiksi.
- Keitä suolalla maustetussa vedessä n. 3 min, nuppuosat voit lisätä min. keittämisen jälkeen. Valuta vesi pois.
- Vatkaa tuorejuusto, kerma ja muna tasaiseksi. Lisää sitruunankuori ja pippuri.
- Levitä parsat piirakkapohjalle. Valuta täyte päälle ja ripottele pinnalle juustomuru. Kypsennä uunin alaosassa 200 asteessa n. 25 min.
- Tarjoa täysin jäähtyneenä tai jääkaappikylmänä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
244 kcal
Proteiini
5,6 g
Hiilihydraatti
13,2 g
Rasva
18,2 g
Tyydyttynyt rasva
7,8 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- jauhettua valkopippuria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.