Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
3
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 3 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- ¼ tl suolaa
-
1 dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 2½ rkl vettä
Täyte
- 400 g tuoretta, vihreää parsaa
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
-
2 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 kananmuna
- ½-1 tl raastettua sitruunankuorta
- ripaus jauhettua valkopippuria
-
½ pussia (à 150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita pohjan kuivat aineet kulhossa. Lisää Oivariini ja vesi. Sekoita tasaiseksi.
- Painele taikina piirakkavuoan (20 x 28 cm) pohjalle ja reunoille.
- Käsittele parsat: leikkaa tai napsauta kovat kantaosat pois. Kuori parsat nupun alapuolelta tyveen asti. Paloittele n. 3 cm:n pituisiksi paloiksi.
- Keitä suolalla maustetussa vedessä n. 3 min, nuppuosat voit lisätä min. keittämisen jälkeen. Valuta vesi pois.
- Vatkaa tuorejuusto, kerma ja muna tasaiseksi. Lisää sitruunankuori ja pippuri.
- Levitä parsat piirakkapohjalle. Valuta täyte päälle ja ripottele pinnalle juustomuru. Kypsennä uunin alaosassa 200 asteessa n. 25 min.
- Tarjoa täysin jäähtyneenä tai jääkaappikylmänä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
244 kcal
Proteiini
5,7 g
Hiilihydraatti
13,2 g
Rasva
18,2 g
Tyydyttynyt rasva
7,8 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- jauhettua valkopippuria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.