Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
3.86
tähteä viidestä
7 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
g
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaTaikina
- 210 g (3 dl) durumvehnäjauhoja
- 2 kananmunaa
- ½ tl suolaa
- ½-1 rkl vettä
Jaa resepti
Ohje
Taikinan valmistus
- Mittaa jauhot, munat ja suola yleiskoneen kulhoon. Lisää vesi. Sekoita 2 min K-vatkaimella
- Vaivaa taikina kädellä tasaiseksi, tiiviiksi palloksi. Kääri taikinapallo tuorekelmuun ja laita jääkaappiin vähintään ½ tunniksi. (Voit valmistaa taikinan myös käsin. Alusta, kunnes se on kimmoisaa, n. 10 min.)
Pastataikinan kaulitseminen
- Leikkaa taikinasta pala. Kauli taikinapalaa pastakoneella kierros kierrokselta taikinalevyä ohentaen. Nosta 1 - 2 mm:n paksuinen levy ohuesti ripoteltujen jauhojen päälle työpöydälle. Peitä kelmulla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
0 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatti
0 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.