Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Tuorepuuro

Tuorepuuro on vatsaa hellivä aamu- tai välipala. Sekoita tuorepuuro illalla jääkaappiin turpoamaan ja aamulla puuro on heti valmista nautittavaksi.

Tuorepuuro
Tuorepuuro

Ainesosat

annos

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • ½ dl kaurahiutaleita tai rouhittua vehnää tai ruista
  • 1 rkl seesaminsiemeniä
  • 1 rkl pellavansiemeniä
  • 2 dl
    Valio A+™ luonnonjogurttia
    Valio A+™ luonnonjogurtti on pehmeää ja ihanan täyteläistä jogurttia monipuoliseen käyttöön. Nauti sellaisenaan tai esimerkiksi…
    Valio A+™ luonnonjogurtti 1 kg laktoositon
  • 3 kuivattua, pehmeää luumua
  • 0 kg sokeria

Tarjoiluun


Ohje

  1. Sekoita illalla kerta-annos viljajogurttia jääkaappiin turpoamaan: Yhdistä viljarouhe tai hiutaleet sekä siemenet maustamattomaan jogurttiin. Sekoita joukkoon pieniksi paloiksi hienonnetut luumut. Peitä kelmulla ja anna turvota jääkaapissa yön yli
  2. Lisää halutessasi ripaus sokeria. Nauti aamupalaksi sokeroimattoman marjakeiton kanssa.

Vinkki

Korvaa halutessasi siemenet kaura- ja ruisleseillä

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 103 kcal
Proteiini 4,3 g
Hiilihydraatti 9,5 g
Rasva 4,5 g
Tyydyttynyt rasva 1,2 g
Ravintokuitu 2,6 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • sokeria
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search