Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
10 h
Yhteensä
10 h 10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annos
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- ½ dl kaurahiutaleita tai rouhittua vehnää tai ruista
- 1 rkl seesaminsiemeniä
- 1 rkl pellavansiemeniä
-
2 dl
Valio A+™ luonnonjogurttiaValio A+™ luonnonjogurtti on pehmeää ja ihanan täyteläistä jogurttia monipuoliseen käyttöön. Nauti sellaisenaan tai esimerkiksi…
- 3 kuivattua, pehmeää luumua
- 0 kg sokeria
Tarjoiluun
-
1 dl
Valio sokeroimatonta mustaherukkakeittoaSokeroimaton Valio mustaherukkakeitto on raikkaan marjaisa, vähäkalorinen vaihtoehto välipalaksi. Keiton valmistukseen käytetään kokonaisia mustaherukoita. Nauti…
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita illalla kerta-annos viljajogurttia jääkaappiin turpoamaan: Yhdistä viljarouhe tai hiutaleet sekä siemenet maustamattomaan jogurttiin. Sekoita joukkoon pieniksi paloiksi hienonnetut luumut. Peitä kelmulla ja anna turvota jääkaapissa yön yli
- Lisää halutessasi ripaus sokeria. Nauti aamupalaksi sokeroimattoman marjakeiton kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
103 kcal
Proteiini
4,3 g
Hiilihydraatti
9,5 g
Rasva
4,5 g
Tyydyttynyt rasva
1,2 g
Ravintokuitu
2,6 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sokeria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.