Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 12 (n. 1 nippu) tuoretta, vihreää parsaa
- 0 kg vettä
- 0 kg suolaa
- 12 viipaletta parmankinkkua
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kippari®Valio Keittiön laktoositon ruokakerma Kippari® sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
- ½ dl (20 g) parmesaania lastuina
Jaa resepti
Ohje
- Pese parsat ja napsauta kova kantapala pois. Kuori varresta kovin kuori pois. Laita parsat kiehumaan isoon kattilaan, suolattuun veteen. Anna kiehua n. 5 min. kunnes ovat melkein kypsiä, mutta vielä hieman rapeita
- Kiedo jokaisen parsan ympärille parmankinkkusiivu, niin että päät jäävät näkyviin. Laita käärityt parsat vuokaan ja lisää kerma päälle.
- Kuorruta uunissa 200 astetta n. 10 min. Koristele parmesaanilastuilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
53 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatti
2,1 g
Rasva
4,9 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- vettä
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.