Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.2
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt (n. 500 g) lenkkimakkaraa, esim. HK sininen lenkki
-
¼ pkt (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® leppäsavu sulatejuustoaValio Koskenlaskija® leppäsavu antaa herkullisen ja hienostuneen maun kastikkeisiin, keittoihin, leivontaan ja laatikkoruokiin. Aromikkaan maun…
- 4 viipaletta kinkkuleikkelettä
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 2 rkl makeaa sinappia
- 30 g (6 rkl) paahdettua sipulia
Jaa resepti
Ohje
- Puolita makkarat. Tee syvä viilto jokaiseen ja poista kuoret.
- Leikkaa sulatejuustosta pitkittäin neljä ohutta tankoa.
- Laita leikkeleiden päälle sulatejuustotanko sekä rouhaisu pippuria. Pyöräytä rulliksi.
- Pursota makkaroiden viiltoihin tomaattipyreetä. Laita väliin kinkku-sulatejuustorulla.
- Nosta uunivuokaan tai leivinpaperille uunipellille. Paista makkaroita uunin keskitasolla 225 asteessa 15-20 min.
- Pursota päälle sinappi ja ripottele paahdetut sipulit.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
198 kcal
Proteiini
10,6 g
Hiilihydraatti
7,5 g
Rasva
13,8 g
Tyydyttynyt rasva
5,7 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
1,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.