Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
12 h 15 min
Yhteensä
12 h 35 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- 200 g tyrnimehua
- 1 dl tyrnilikööriä
-
1 dl
hunajaaVoit kokeilla myös:
- 1½ dl sokeria
- 1 rkl vaniljasokeria
- 1 dl sitruunamelissaa
- 4 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa tuorejuuston joukkoon tyrnimehu ja -likööri, hunaja tai sokeri ja vaniljasokeri. Sekoita joukkoon hienonnettu sitruunamelissa sekä viimeisenä vaahdotettu kerma.
- Kaada seos n. 2 litran muoviseen jäädykevuookaan ja sulje kannella. Voit halutessasi tehdä myös pieniä annosjäädykkeitä. Pakasta seuraavaan päivään.
- Kumoa jäädyke tarjoiluvadille ja anna lämmetä huoneenlämmössä n. 15 min ennen tarjoilua. Koristele juuri ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 269 kcalProteiini 2,9 gHiilihydraatti 15,7 gRasva 19,9 gTyydyttynyt rasva 11,5 gRavintokuitu 1 gSuola 0,3 gTiedot ovat suuntaa antavia.Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissaKysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.