
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 600 g silakkafileitä
- 1 rkl sitruunamehua
- ¾ tl suolaa
- ripaus jauhettua valkopippuria
- ½ dl tyrnihilloa
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 dl, 35 g purjoa hienonnettuna
- 600 g silakkafileitä
- 1 rkl sitruunamehua
- ¾ tl suolaa
- ripaus jauhettua valkopippuria
- ½ dl tyrnihilloa
- 1 prk (150 g) Valio Keittiön crème fraîchea
- 1 dl, 35 g purjoa hienonnettuna
Jaa resepti
Ohje
- Lado silakkafileet leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.
- Mausta sitruunamehulla, suolalla ja valkopippurilla. Yhdistä tyrnihillo ja crème fraîche. Levitä seos fileille. Ripottele päälle hienonnettu purjo.
- Kääri fileet rullalle. Laita matalaan uunivuokaan.
- Kypsennä 200 asteessa n. 35 min. Tarjoa kuumina perunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
166 kcal
Proteiini
12,2 g
Hiilihydraatti
2,9 g
Rasva
11,7 g
Tyydyttynyt rasva
4,6 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- jauhettua valkopippuria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.