
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 kg varhaisperunoita
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 dl lehtipersiljaa
- 1 kokonainen valkosipuli
- 1½ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 1 kg varhaisperunoita
- 50 g Valio voita
- 1 dl lehtipersiljaa
- 1 kokonainen valkosipuli
- 1½ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Pese ja harjaa perunat tarvittaessa. Laita perunat grillin kestävään vuokaan tai pieneen uunipeltiin. Voit käyttää joko raakoja tai keitettyjä perunoita. Mikäli perunat ovat suuria, puolita ne.
- Lisää vuokaan voi kuutioina, hienonnettu lehtipersilja (jätä hiukan koristeluun), puolitettu valkosipulin pää sekä mausteet.
- Grillaa välillä vuokaa sekoitellen 10 - 15 min tai kunnes perunat ovat kypsiä.
- Voit myös valmistaa perunat uunissa 225 asteessa grillivastuksen alla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
106 kcal
Proteiini
1,9 g
Hiilihydraatti
15,1 g
Rasva
3,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.