Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.56
tähteä viidestä
9 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg varhaisperunoita
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 dl lehtipersiljaa
- 1 kokonainen valkosipuli
- 1½ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Pese ja harjaa perunat tarvittaessa. Laita perunat grillin kestävään vuokaan tai pieneen uunipeltiin. Voit käyttää joko raakoja tai keitettyjä perunoita. Mikäli perunat ovat suuria, puolita ne.
- Lisää vuokaan voi kuutioina, hienonnettu lehtipersilja (jätä hiukan koristeluun), puolitettu valkosipulin pää sekä mausteet.
- Grillaa välillä vuokaa sekoitellen 10 - 15 min tai kunnes perunat ovat kypsiä.
- Voit myös valmistaa perunat uunissa 225 asteessa grillivastuksen alla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
106 kcal
Proteiini
1,9 g
Hiilihydraatti
15,1 g
Rasva
3,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.