Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 kypsää banaania
- 1 tl jauhettua kanelia
- 1 dl valmista kinuskikastiketta
- 3 rkl hasselpähkinärouhetta
Helppo kinuskikastike (saanto n. 2 1/2 dl)
-
1 prk (3,3 dl)
Valio Keittiön kuohukermaa laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 dl fariinisokeria
Tarjoiluun
- 1 dl valmista kinuskikastiketta
- 1 l vaniljajäätelöä
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin kinuskikastike : Keitä kermaa ja fariinisokeria hiljalleen kattilassa välillä sekoitellen n. 5 min, kunnes sakenee.
- Kuori ja paloittele banaanit voideltuun uunivuokaan.
- Mausta banaanit kanelilla. Valuta pintaan kinuski ja ripottele vuokaan viimeiseksi pähkinärouhe. Paista 200 asteessa n. 10 min.
- Tarjoile lämpimien banaanien kanssa kinuskikastiketta ja vaniljajäätelöä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
202 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatti
24,1 g
Rasva
10,7 g
Tyydyttynyt rasva
5,6 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.