Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni220°C
Arvostele
4.31
tähteä viidestä
13 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2½ dl vettä
-
75 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 rkl fariinisokeria
- ¼ tl suolaa
- 2½ dl vehnäjauhoja
- 2 kananmunia
Pinnalle
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 dl sokeria
- 2 tl kanelia
Suklaakastike
- 200 g tummaa suklaata
-
½ dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
1 rkl
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Lisäksi
- 0 kg sormisuolaa
Jaa resepti
Ohje
- Yhdistä vesi, voi, sokeri ja suola kattilassa. Kiehauta seos.
- Siirrä kattila pois liedeltä. Lisää jauhot yhdellä kertaa nuolijalla samalla sekoittaen. Sekoita, kunnes taikinasta tulee kiinteä pallo.
- Riko kananmunat erilliseen kulhoon. Lisää kananmunat yksitellen jäähtyneeseen taikinaan ja sekoita taikina tasaiseksi esimerkiksi sähkövatkaimen taikinakoukuilla.
- Siirrä taikina pursotinpussiin. Pursota taikinasta kapeita noin 15 cm pitkiä tankoja. Katkaise tangot saksilla.
- Paista churroja 220 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes pinta on saanut kullanruskean paistovärin.
- Sulata voi. Yhdistä sokeri ja kaneli kulhossa. Sipaise churrojen pintaan kevyesti voisulaa ja pyöräytä ne kaneli-sokerissa.
- Valmista suklaakastike. Paloittele suklaa kattilaan. Lisää joukkoon kerma. Kuumenna, kunnes seos on tasaista ja kiiltävää. Lisää joukkoon voi.
- Dippaa churrojen toinen pää suklaakastikkeeseen ja ripottele pintaan suolaa. Anna suklaakuorrutteen jähmettyä hetki ennen tarjoilua. Voit myös tarjota dipin erikseen.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
322 kcal
Proteiini
4,3 g
Hiilihydraatti
33,4 g
Rasva
18,8 g
Tyydyttynyt rasva
10,2 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sormisuolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.