Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni175°C
Arvostele
4.75
tähteä viidestä
8 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 7 dl vettä
-
5 dl
Valio laktoositon kevyt maitojauhetta instantMonikäyttöinen Valio laktoositon kevyt maitojauhe on laktoositonta kevytmaitoa kätevässä ja hyvin säilyvässä muodossa. Jauhe ei…
- 2 kananmunaa
- ½ tl suolaa
Voiteluun
-
15 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Tarjoiluun
- 0 kg vadelmahilloa tai
- 0 kg sokeria tai kanelia
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita maitojauhe veteen. Vatkaa munat ja suola. Yhdistä ainekset ja vatkaa tasaiseksi. Kaada voideltuun 1,5 litran vetoiseen uunivuokaan.
- Paista 175 asteessa uunin keskiosassa, kunnes uunijuusto on hyytynyt ja pinta on kauniin ruskea n. 40 min.
- Tarjoa haaleana vadelmahillon tai sokerin ja kanelin kera
HERKKU-UUNIJUUSTO
- Käytä ohjeessa pelkän veden sijasta 5 dl vettä ja 2 dl Valio kevytkermaa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
124 kcal
Proteiini
9,8 g
Hiilihydraatti
8,8 g
Rasva
5,5 g
Tyydyttynyt rasva
3,2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- vadelmahilloa
- sokeria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.