
Valmistusaika
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni175°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
dl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 500 g karviaisia
- 1 dl hillosokeria
- 2 vartta tuoretta rosmariinia
- 1 vaniljatanko
Tarjoiluun
-
Valio Salaneuvos® Vanhempi juustoaValio Salaneuvos® Vanhempi on tehty samalla tinkimättömyydellä, jolla Pietari Suuren parhaat virkamiehet vartioivat salaisuuksiaan. Juustomestarimme…
- 500 g karviaisia
- 1 dl hillosokeria
- 2 vartta tuoretta rosmariinia
- 1 vaniljatanko
Tarjoiluun
- Valio Salaneuvos® Vanhempi juustoa
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa ainekset uunivuokaan. Lisää rosmariinin varret sekä vaniljatanko halkaistuna ja siemenet kaavittuna.
- Paista uunin keskiosassa 175 asteessa n. 45 min. Poista rosmariininoksat ja vaniljatanko. Mikäli pidä voimakkaammasta rosmariinin mausta, irrottele rosmariinin lehdet hillon joukoon.
- Soseuta halutessasi sauvasekoittimella.
- Tarjoa temperoidun Valio Salaneuvos® juuston kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
96 kcal
Proteiini
0,9 g
Hiilihydraatti
19,7 g
Rasva
0,4 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2,8 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Salaneuvos® Vanhempi juustoa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.