
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 (n. 700 g) kirjolohifilee
- 1 rkl sitruunamehua
- ¼ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme sipuliaLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme sipulia sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
- 1 pussi (150 g) pakastepinaattia
- 1 (n. 700 g) kirjolohifilee
- 1 rkl sitruunamehua
- ¼ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 1 prk (2,5 dl) Valio ruokakermaa Kolme sipulia
- 1 pussi (150 g) pakastepinaattia
Jaa resepti
Ohje
- Huuhdo lohifilee kylmällä vedellä. (Leikkaa halutessasi annospaloiksi.) Nosta kala uunivuokaan. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.
- Kuumenna kerma ja pinaatti kattilassa. Kaada pinaattikastike vuokaan kalapalojen päälle.
- Kypsennä uunin ala- / keskiosassa 200 asteessa n. 30 min tai kunnes kypsä
- Tarjoa keitettyjen perunoiden, porkkanoiden ja kukkakaalin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
123 kcal
Proteiini
10,9 g
Hiilihydraatti
1,4 g
Rasva
8,2 g
Tyydyttynyt rasva
2,6 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.