Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 700 g lohi- tai kirjolohifileetä
- ⅔ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 3 sardellifileetä
- 1 dl kivettömiä oliiveja
-
1 prk (380 g)
Valio Keittiön tomaattikastikettaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Lisäksi
- 2 kevätsipulin vartta
- 10 varrellista kaprista
Jaa resepti
Ohje
- Aseta lohifilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Poista tarvittaessa ruodot. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Hienonna sardellit ja puolita oliivit. Sekoita kastikkeeseen. Levitä kastike kalan päälle.
- Paista 200 asteessa uunissa n. 20 min.
- Viimeistele hienonnetulla kevätsipulilla ja varrellisilla kapriksilla.
- Tarjoile gnocchien, pastan tai perunan kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
142 kcal
Proteiini
11,9 g
Hiilihydraatti
2,9 g
Rasva
9,2 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.