Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
14 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g lenkkimakkaraa
-
125 g
Valio Oltermanni® Cheddar juustoaValio Oltermanni® Cheddar on mieto kypsytetty cheddar-juusto, jonka raikkaan happamassa maussa on myös aavistus lempeää…
Jaa resepti
Ohje
- Poista makkarasta halutessasi kuori.
- Leikkaa juusto ohuiksi paloiksi. Leikkaa makkaraan viiltoja 2 - 3 cm:n välein. Täytä viillot juustolla.
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 20 min tai kunnes juusto on sulanut ja makkara on saanut väriä.
- Tarjoa esim. perunamuusin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
238 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatti
6,1 g
Rasva
18,1 g
Tyydyttynyt rasva
8,2 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
1,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.