Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Uunimakkara

Suomalaisten suosikkiruoka vuosien takaa on juustolla täytetty uunimakkara. Käytä siihen raikkaan hapahkoa Oltermanni Cheddaria. Lisäkkeeksi sopii perunamuusi, höysteeksi sinappi ja ketsuppi.

Uunimakkara
Uunimakkara

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Poista makkarasta halutessasi kuori.
  2. Leikkaa juusto ohuiksi paloiksi. Leikkaa makkaraan viiltoja 2 - 3 cm:n välein. Täytä viillot juustolla.
  3. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 20 min tai kunnes juusto on sulanut ja makkara on saanut väriä.
  4. Tarjoa esim. perunamuusin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 238 kcal
Proteiini 13 g
Hiilihydraatti 6,1 g
Rasva 18,1 g
Tyydyttynyt rasva 8,2 g
Ravintokuitu 0,1 g
Suola 1,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search