
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 4 isoa jauhoista perunaa, esim. Rosamunda
Texmex-täyte (4 annosta)
-
½ prk (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä jalapeno-cheddarValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi jalapeno-cheddar on juustokastike, jota voit käyttää kylmänä tai kuumana. Se…
- 100 g pepperonia suikaleina
- 100 g (2 dl) kidneypapuja valutettuina
- ½ paprika kuutioina
Lisäksi
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 dl salsakastiketta esim. Santa Maria Taqueria
- nacho-sipsejä
- tuoretta korianteria
Lohitäyte (4 annosta)
-
2 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- 2 rkl mätitahnaa
- 1 punasipuli (pieni) hienonnettuna
- 150 g lämminsavulohta
- mustapippuria myllystä
- tuoretta tilliä
- 4 isoa jauhoista perunaa, esim. Rosamunda
Texmex-täyte (4 annosta)
- ½ prk (à 250 g) Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä jalapeno-cheddar
- 100 g pepperonia suikaleina
- 100 g (2 dl) kidneypapuja valutettuina
- ½ paprika kuutioina
Lisäksi
- 1 prk (150 g) Valio Keittiön crème fraîchea
- 1 dl salsakastiketta esim. Santa Maria Taqueria
- nacho-sipsejä
- tuoretta korianteria
Lohitäyte (4 annosta)
- 2 dl Valio turkkilaista jogurttia
- 2 rkl mätitahnaa
- 1 punasipuli (pieni) hienonnettuna
- 150 g lämminsavulohta
- mustapippuria myllystä
- tuoretta tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Pese ja kuivaa perunat. Painele pintaan reikiä haarukalla.
- Nostele perunat uuniritilälle ja paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 1 h.
- Leikkaa viilto uuniperunaan ja purista perunan sisusta vähän esiin. Tarjoa uuniperunan kanssa valitsemaasi täytettä.
Texmex-täyte
- Sekoita täytteen ainekset keskenään. Jaa kuumille uuniperunoille. Lusikoi pintaan crème fraîchea ja salsaa.
- Viimeistele rapeilla nacholastuilla ja korianterilla.
Lohitäyte
- Sekoita täytteen ainekset keskenään. Jaa kuumille uuniperunoille.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
158 kcal
Proteiini
7,2 g
Hiilihydraatti
8,8 g
Rasva
9,9 g
Tyydyttynyt rasva
4,6 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- nacho-sipsejä
- tuoretta korianteria
- mustapippuria myllystä
- tuoretta tilliä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.