Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Uuniriisipuuro (Laktoositon)

Riisipuuro valmistuu helposti uunissa. Pohjaanpalamisen vaaraa ei ole ja aikaa vapautuu vaikka lempikirjallesi.

Uuniriisipuuro (Laktoositon)
Uuniriisipuuro (Laktoositon)

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1½ l
    Valio Eila® maitojuomaa 3%
    Valio Eila® laktoositon maitojuoma 3 % maistuu pehmeän täyteläiseltä maidolta ilman makeutta. Tämä hieman rasvaisempi…
    Valio Eila® 3 % maitojuoma 1 l laktoositon
  • 2¾ dl puuroriisiä
  • 1 tl suolaa

Tarjoiluun

  • 0 kg
    Valio Eila® maitojuomaa
    Valio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
    Valio Eila® kevytmaitojuoma 1 l laktoositon

Ohje

  1. Mittaa ainekset 2 litran voideltuun uunivuokaan. Kypsennä uunin ala- / keskiosassa 175 asteessa 1 t 20 min.
  2. Sekoita 2 -3 kertaa kypsennyksen ensimmäisen tunnin aikana. Anna puuron vetäytyä 10 min ennen tarjoilua.
  3. Tarjoa maidon, sokerin ja kanelin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 91 kcal
Proteiini 3,6 g
Hiilihydraatti 12,8 g
Rasva 2,7 g
Tyydyttynyt rasva 1,6 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • Valio Eila® maitojuomaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Katso myös

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search