
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 3½ dl vehnäjauhoja
- 1½ dl hienoa sokeria
- 2 tl leivinjauhetta
- 1 tl vaniljasokeria
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa kuningatarValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
1½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 2 kananmunaa
- punaista elintarvikeväriä
- 2 dl vadelmia
Lakritsivaahto
-
1 prk (200 g)
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
-
1 prk (2 dl)
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- ½ dl tomusokeria
- 1 rkl raakalakritsijauhetta
- mustaa elintarvikeväriä
Koristeluun
- lakritsia
- nonparelleja
Lisäksi
- 10 Amerikan muffinivuokaa
- 3½ dl vehnäjauhoja
- 1½ dl hienoa sokeria
- 2 tl leivinjauhetta
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 prk (200 g) Valio Keittiön maustettua rahkaa kuningatar
- 1½ dl Valio Oivariini® juoksevaa
- 2 kananmunaa
- punaista elintarvikeväriä
- 2 dl vadelmia
Lakritsivaahto
- 1 prk (200 g) Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
- 1 prk (2 dl) Valio Keittiön vispikermaa
- ½ dl tomusokeria
- 1 rkl raakalakritsijauhetta
- mustaa elintarvikeväriä
Koristeluun
- lakritsia
- nonparelleja
Lisäksi
- 10 Amerikan muffinivuokaa
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kuiva-aineet kulhossa.
- Sekoita rahka, Oivariini ja munat toisessa kulhossa. Sekoita joukkoon kuiva-aineet. Värjää taikina punaiseksi elintarvikevärillä. Kääntele vadelmat taikinaan.
- Levitä muffinivuoat pellille. Annostele taikinaa kahdella lusikalla vuokiin. Täytä 2/3 vuoista. Paista 200 aseessa noin 20 minuuttia, kunnes taikina on kypsää. Jätä jäähtymään.
- Vatkaa tuorejuusto ja kerma vaahdoksi. Mausta sokerilla ja lakritsijauheella. Värjää mustaksi elintarvikevärillä.
- Pursota tai levitä vaahto jäähtyneiden muffinssien päälle. Koristele lakritsilla ja mustilla nonparelleilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
338 kcal
Proteiini
5,6 g
Hiilihydraatti
30,1 g
Rasva
21,4 g
Tyydyttynyt rasva
8,1 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- punaista elintarvikeväriä
- mustaa elintarvikeväriä
- lakritsia
- nonparelleja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.