Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
3.92
tähteä viidestä
25 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3½ dl vehnäjauhoja
- 1½ dl hienoa sokeria
- 2 tl leivinjauhetta
- 1 tl vaniljasokeria
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa kuningatarValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
1½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 2 kananmunaa
- 0 kg punaista elintarvikeväriä
- 2 dl vadelmia
Lakritsivaahto
-
1 prk (200 g)
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
-
1 prk (2 dl)
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- ½ dl tomusokeria
- 1 rkl raakalakritsijauhetta
- 0 kg mustaa elintarvikeväriä
Koristeluun
- 0 kg lakritsia
- 0 kg nonparelleja
Lisäksi
- 10 Amerikan muffinivuokaa
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kuiva-aineet kulhossa.
- Sekoita rahka, Oivariini ja munat toisessa kulhossa. Sekoita joukkoon kuiva-aineet. Värjää taikina punaiseksi elintarvikevärillä. Kääntele vadelmat taikinaan.
- Levitä muffinivuoat pellille. Annostele taikinaa kahdella lusikalla vuokiin. Täytä 2/3 vuoista. Paista 200 aseessa noin 20 minuuttia, kunnes taikina on kypsää. Jätä jäähtymään.
- Vatkaa tuorejuusto ja kerma vaahdoksi. Mausta sokerilla ja lakritsijauheella. Värjää mustaksi elintarvikevärillä.
- Pursota tai levitä vaahto jäähtyneiden muffinssien päälle. Koristele lakritsilla ja mustilla nonparelleilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
338 kcal
Proteiini
5,6 g
Hiilihydraatti
30,1 g
Rasva
21,4 g
Tyydyttynyt rasva
8,1 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- punaista elintarvikeväriä
- mustaa elintarvikeväriä
- lakritsia
- nonparelleja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.