Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Vadelmajuusto

Nopea ja maukas vadelmatuorejuusto syntyy maustetusta kefiiristä. Vadelmajuusto on mainio makea levite leivälle tai jälkiruoka sellaisenaan tuoreiden marjojen kanssa.

Vadelmajuusto
Vadelmajuusto

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Tarjoiluun

  • 2 dl kotimaisia vadelmia

Ohje

  1. Kuumenna kefiiri kattilassa, kunnes se juoksettuu.
  2. Nostele juoksettunut massa harsolla tai suodatinpussilla vuorattuun suodattimeen tai siivilään. Peitä ja anna valua jääkaapissa väh. 4 h tai yön yli.

Vinkki

Käytä ylijäänyt hera makeiden leivonnaisten taikinoihin, puuroihin tai kylmiin juomiin.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 67 kcal
Proteiini 3,3 g
Hiilihydraatti 7,9 g
Rasva 2,1 g
Tyydyttynyt rasva 1,3 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search