Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 6 dl vettä
-
1 pkt (250 g)
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- ½ kasvisliemikuutio
- 1 valkosipulin kynsi
- ⅓ tl muskottipähkinää
- 4 viipaletta vaaleaa leipää
Viimeistelyyn
- 0 kg ketunleipää
Jaa resepti
Ohje
- Laita vesi kiehumaan kattilaan tai trangiaan.
- Kuutioi Koskenlaskija ja laita sulamaan kuumaan veteen.
- Lisää kasvisliemikuutio ja veitsen tai puukonsilvulla rikki painettu valkosipulin kynsi, sekä muskottipahkinä.
- Sekoittele keittoa kunnes juusto on sulanut tasaisesti.
- Kuutioi leipäviipaleet ja paahda ne halutessasi pakin tai trangian kannessa.
- Jaa leipäviipaleet neljään kuksaan tai kuppiin ja kaada kuuma juustoliemi päälle.
- Viimeistele ketunleivällä.
RETKEILIJÄN VINKKI
- Katso, kuinka sytytät nuotiotulen tuluksilla:
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
104 kcal
Proteiini
5,9 g
Hiilihydraatti
5,6 g
Rasva
6,3 g
Tyydyttynyt rasva
3,6 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- ketunleipää
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.