
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
1 h 5 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
uunipellillinen
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Pohja
-
250 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 4 dl vehnäjauhoja
-
1 pussi (150 g)
Valio Juustomestarin cheddar raastettaValio Juustomestarin cheddar juustoraaste on aromaatinen ja täyteläinen juustoraaste, joka on valmistettu laadukkaasta, kypsytetystä cheddarjuustosta.…
- 2 tl kuivattua oreganoa
Täyte
- 2 sipulia
- 4 valkosipulinkynttä
- 1 munakoiso
-
15 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 700 g naudan jauhelihaa
- 1½ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 2 dl oliiveja
-
1 prk (180 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
-
2 prk (à 2.5 dl)
Valio ruokakermaa sweet chiliLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma sweet chili sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
- 4 kananmunaa
-
1 pussi (150 g)
Valio Juustomestarin cheddar raastettaValio Juustomestarin cheddar juustoraaste on aromaatinen ja täyteläinen juustoraaste, joka on valmistettu laadukkaasta, kypsytetystä cheddarjuustosta.…
Viimeistelyyn
- rucolan lehtiä
Pohja
- 250 g Valio Eila® voita
- 4 dl vehnäjauhoja
- 1 pussi (150 g) Valio Juustomestarin cheddar raastetta
- 2 tl kuivattua oreganoa
Täyte
- 2 sipulia
- 4 valkosipulinkynttä
- 1 munakoiso
- 15 g Valio Eila® voita
- 700 g naudan jauhelihaa
- 1½ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 2 dl oliiveja
- 1 prk (180 g) Valio Keittiön salaattijuustokuutioita
- 2 prk (à 2.5 dl) Valio ruokakermaa sweet chili
- 4 kananmunaa
- 1 pussi (150 g) Valio Juustomestarin cheddar raastetta
Viimeistelyyn
- rucolan lehtiä
Jaa resepti
Ohje
- Nypi huoneenlämpöinen voi ja jauhot sekaisin. Sekoita joukkoon juustoraaste ja oregano. Painele taikina tasaiseksi ja kauli tai taputtele leivinpaperille uunipellille.
- Hienonna sipulit ja kuutioi munakoiso. Kuullota pannulla voissa. Lisää jauheliha ja paista kypsäksi. Mausta. Levitä seos pellille taikinalevyn päälle. Lisää pinnalle oliivit ja valutetut salaattijuustokuutiot.
- Sekoita ruokakerma, kanamunat ja juustoraaste. Kaada täytteiden päälle.
- Paista uunin alaosassa 200 asteessa n. 35 min.
- Viimeistele jauhelihapiirakka tuoreella rucolalla ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
234 kcal
Proteiini
10,3 g
Hiilihydraatti
8,1 g
Rasva
17,7 g
Tyydyttynyt rasva
9,4 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- rucolan lehtiä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.